Billeder fra NASA Apollo Missionen

Denne uge har været meget spændende for alle rum entusiaster. Min bror Lars Winther Bonderup sendte mig en besked tidligere at NASA har uploadet billedet fra Apollo Missionerne(Måne missioner). Jeg synes det lød meget spændende, så jeg tjekkede det ud med det samme. Over 8400 billeder fra NASA i høj kvalitet. Der er billeder af Apollo rumskibet og en masse billeder af Apollo astronauter, hvor de tager deres første skridt på månen.

Du er nød til lige at se billederne. Du kan finde billederne fra NASA Apollo Missionerne her.

Flydende vand på Mars

NASA bekræftede også i denne uge, at de har fundet flydende vand på Mars.

Total måneformørkelse

Der har også været en total måneformørkelse denne uge. Det sker når solen, jorden og månen er en lige linje. Når det sker blokere jorden for det sollys der kommer fra solen til månen. Det gør at månen bliver helt rød, og det er grunden til at total måneformørkelse også bliver kaldt Blood Moon.

Jeg ser det dog ikke selv. Min kammerat så det. Han vågnede midt nat, hvor han så flere personer stå udenfor, hvor de alle kiggede op på månen. Han bor tæt ved noget der hedder Urania observatoriet. Han mødte så en anden person, som sagde at der var åbent i Urania observatoriet. De gik så sammen op for kigget igennem teleskopet. Min kammerat sagde at der var en 50-60 personer mødt op for at kigge på månen igennem Urania observatoriets teleskop.

SpaceX rundvisning med Elon Musk

Der her video er også rigtig fed, hvis du synes raketter og rummet er spændende. SpaceX rundvisning med selveste Elon Musk.


Skriv et svar