Bliv CO2-neutral med Vitapus

Vitapus er et unikt initiativ som hjælper virksomheder og privatpersoner med at forstå og tage handling for deres indvirkning på miljøet. Via forskellige CO2-neutrale løsninger gør Vitapus det muligt at støtte bæredygtige projekter og blive CO2-neutral. Fælles for alle disse projekter er at de er CO2-reducerende og godkendt af Gold Standard. Gold Standard er startet af WWF.

Bliv CO2-neutral med Vitapus

Vitapus tilbyder som de eneste i verden, at du kan få gjort din Facebookside CO2-neutral. Facebook udleder årligt store mængde af CO2, primært pga af deres store datacentre. Disse datacentre kræver en masse energi og nedkøling. I 2015 udledte Facebook 649.000 tons CO2, hvilket ca. svarer til den årlige gennemsnitlige udledning fra 138.000 biler.

Hvis du som virksomhed vælger at gøre din Facebookside CO2-neutral tager du ansvar for den mængde CO2 som årligt udledes af Facebooksiden og dens følgere. Den mængde CO2 som din Facebookside udleder, sørger Vitapus for bliver reduceret et andet sted. Dette gøres eksempelvis gennem rejsning af vedvarende energikilder eller uddeling af klimavenlige komfurer i udviklingslandene.

Som deltager i vores grønne initiativ, kaldet Go Green On Facebook, opnår du som virksomhed en grønnere virksomhedsprofil og en CO2-neutral Facebookside. Alle deltagere modtager et certifikat som bekræfter deres deltagelse, vores grønne ikon til sin hjemmeside, links til din hjemmeside fra vores hjemmesider og meget mere.

Udover at Vitapus tilbyder CO2-neutralisering af Facebooksider og Facebookprofiler har du også mulighed for at tage handling for din indvirkning på miljøet på anden vis. Hos Vitapus kan du købe så mange CO2-kreditter, som du ønsker. En CO2-kredit svarer til et ton neutraliseret CO2. CO2-Kreditterne bruges som værktøj til at finansiere bæredygtige CO2-reducerende projekter. Hvis du som dansker ønsker at blive 100% CO2-neutral skal du købe 7,2 CO2-kreditter hos Vitapus. Den gennemsnitlige dansker udleder 7,2 tons CO2 om året ifølge World Bank Data. Derfor vil 7,2 CO2-kreditter skabe balance i dit personlige CO2-regnskab og gøre dig 100% CO2-neutral.

Vitapus kan også være behjælpelige med at beregne forskellige CO2-udledende aktiviteter, så som fly- og biltransport. Som virksomhed eller privatperson kan du altså gøre din transport CO2-neutral. Ved CO2-neutralisering af forskellige aktiviteter modtager du naturligvis et certifikat, som bekræfter din neutralisering.


Skriv et svar