Blivstor.dk har lige fået en makeover

Blivstor.dk er min fitness blog og den har lige fået en makeover. Jeg har ændret meget i designet, så hjemmesiden ser mere skarp og lækker ud. Blivstor.dk er en wordpress hjemmeside, og jeg har brugt Avada som tema. Du kan se billederne længere. Der er før og efter billeder.

En af de store ændringer jeg lavede på hjemmeside layoutet – var fra boxed design til full width design. En anden ændring var at jeg fjernede topbaren, hvor jeg efterfølgende flyttede main menu op i toppen.

Jeg skiftede baggrundsfarven i main menu til sort med hvid skift. Det giver et lidt mere råt look til blivstor.dk, og det synes jeg passer godt til nichen – fitness/bodybuilding. Main menu fik også en border-bottom: 3px solid #057791; som er den her blå linje under main menu. Jeg gav samme border-bottom til de andre elementer på hjemmesiden.

Jeg lavede den hvide baggrund længere nede på siden om til en mere grå farve. Så er der ikke så meget sort hvid kontrast på hjemmesiden.

Jeg har også tilføjet noget der hedder Avada tabs til sidebaren – så læserne kan se de mest populære indlæg eller seneste indlæg.

En anden stor ændring var at jeg fjernede en del reklamer i sidebaren. Der er mange som bruger ad-block i dag. Reklamer har derfor ikke en så stor effekt, som de havde i gamle dage. Mindre reklamer gør sikkert også at læserne bliver lidt længere tid på blivstor.dk. Jeg er spændt på hvad mine google analytics data siger i den kommende tid.

Blivstor.dk før

Blivstor.dk før

Blivstor.dk efter

Blivstor.dk efter


Skriv et svar