DanDomain ny kunde i TB Coding

Jeg har haft æren i at hjælpe DanDomain med søgemaskineoptimering af deres hjemmeside https://www.dandomain.dk/. DanDomain sælger mange forskellige produkter på det danske marked – domæner, webhoteller og diverse IT-løsninger. DanDomain er især kendt for deres DanDomain webshops, som mange større danske webshops kører på.

Linkbuilding af søgeord

TB Coding har optimeret et par af deres søgeord ved hjælp linkbuilding, så de kan komme til ranke højere på de enkelte søgeord i et konkurrencepræget marked. Der er mange store spillere på de markeder, og det kræver en solid seo indsats for at kunne være med der. Det kan fx tydeligt ses på DanDomains backlink profil.

Jeg har i TB Coding fået en fin udtalelse fra DanDomain i forbindelse med mit seo arbejde. Jeg er super stolt og glad for at DanDomain har kontaktet mig.

DanDomain ny kunde i TB Coding

Skal du have hjælp til søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering er en tidskrævende opgave, som kræver stor ekspertise for at det bliver gjort ordentligt. Det er især derfor mange firmaer outsourcer mange opgaver med søgemaskineoptimering.

TB Coding laver søgemaskineoptimering for virksomheder i alle størrelser til gode priser.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på 22 39 34 91 eller på mail tb@tbcoding.dk for en uforpligtende ang. samtale angående søgemaskineoptimering.


Skriv et svar