Drone pilot uddannelse

Der er mange muligheder med droner i Danmark og i hele verden generelt. Især hvis du har en drone pilot uddannelse på cv’et.

Danmark har en god it infrastruktur med mange dygtige software udviklere, stort landbrug, massere af vindmøller, militær, brændvæsen, smuk natur og mange andre ting hvor droner kan bruges. Der er derfor mange gode forretningsmuligheder med droner i Danmark.

Her kan du få dig en stor fordel i forhold til dine konkurrenter, hvis du tager dig en drone pilot uddannelse. Der er fx mange love og regler med droneflyvning, og det er noget du skal sætte dig ind i, hvis du vil til at flyve med droner.

DanDrone er et dansk drone firma, som har deres helt egen drone pilot uddannelse. Uddannelsen lærer dig alt det grundlæggende, så du kan komme i gang med droner. Uddannelsen består af 6 moduler.

Dag 1

  • Love og regler for driften af droner i Danmark
  • Droneudstyr

Dag 2

  • Praktisk flyvetræning med droner del 1
  • Praktisk flyvetræning med droner del 2

Dag 3

  • Sikkerhed og sikkerhedsprocedure i forhold til droner

Når du tager en drone pilot uddannelse, har du også gode muligheder for at møde andre personer, som er interesseret i droner.

Drone pilot og jobmuligheder?

Her er der en gennemgang af nogle af de muligheder, som du har med en drone pilot uddannelse.

Drone pilot i landbruget

Danmark har et stort landbrug, og der er derfor gode muligheder for at få et par landmænd som kunder, hvis du er god til droner. En drone med kamera kan fx give et godt overblik af marken fra luften. Det er guld værd for landmanden, da giver ham indblik i, hvor marken vokser godt og knap så godt. Så kan han fx sprøjte lidt ekstra i den ene ende af marken.

Drone pilot i vindmølle industrien

Danmark har også mange vindmøller, som skal inspiceres i ny og næ. Det er drone rigtig gode til, da de kan flyve tæt op af vindmøller for at tjekke om der er skader/fejl.

Drone pilot i brændvæsnet

Der er allerede nogle brændvæsen afdeling, som bruger droner i forbindelse med deres arbejde. Det er vigtigt at have et godt overblik, når der er ildebrand. For så ved brændvæsnet hvor de skal sprøjte vand og hvor mange mand de skal bruge til arbejdes osv.

Start din egen drone forretning

Du kan også starte din egen drone forretning. Du kan fx optage nogle flotte videoer eller tage nogle flotte billeder, som du sælger på internettet.


Skriv et svar