God jul og godt nytår

Så blev det d. 24 december 2016 – og her den stod den på god julemad og julehygge med familien for mit vedkommende. Disneys juleshow blev selvfølgelig også set.

Julegaverne var gode i år. Jeg fik en helt ny kaffemaskine med termokande og en super cool Star Wars kaffekop. Jeg fik også 2 nye bøger i jule: The everything store – Jeff Bezos and the age of Amazon og bogen forstå din vin. 2 gode bøger da jeg driver en vin webshop til dagligt. Jeg fik også ny computertaske til arbejde, hvor der er plads til papir og bærbar osv. Det er altid godt med nye ting, som kan bruges i forbindelse med arbejde.

Jeg vil ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Sådan gik 2016 for mit vedkommende

2016 har været et rigtig spændende år for midt vedkommende. Jeg gik fuldtid med min egen virksomhed TB Coding i slutningen af Januar 2016. Nu har jeg snart været selvstændig i et helt år på fuldtid. Min virksomhed er vækster meget på alle fronter, og jeg er klar til et nyt spændende år som selvstændig.

Hvad sker der ske i 2017?

I 2017 fortsætter jeg med mit arbejde i TB Coding. Der skal laves en masse nye hjemmesider og webshops for mine nuværende og nye kunder. Jeg har et større projekt i støbeskeen, som jeg også gerne vil have lanceret i løbet af 2017.

Jeg tror også 2017 bliver året, hvor vinoli.dk får sit helt store gennembrud. Det er en ny vin webshop, som jeg er blevet en del af. Her sælger vi vin på abonnement, som er nyt genialt koncept på det danske marked. Der skal udvikles en masse nye features, og så skal der arbejdes videre med seo og google adwords i en hård vinbranche.


Skriv et svar