Gode måder at blive klogere på

Her er en gennemgang af gode måder at blive klogere på.

Den rigtige viden kombineret med handling er vejen frem, hvis du gerne vil have succes her i livet.

Husk at vi alle er forskellige – der er derfor også forskel på hvordan vi lærer bedst. Har du nogensinde tænkt over hvilken måde du lærer bedst på? Nogle lærer fx bedst ved at se, lytte, praktisk arbejde osv.

Videoer

Det at se video er en god måde at blive klogere på. Man bruger ikke så meget hjernekapacitet, når man ser video, da man bare lytter og ser. Det er noget de fleste kan gøre i længere tid ad gangen uden afbrydelse.

Youtube.com er et vidunderligt sted, hvis du ønsker mere viden via video. Du kan selv bestemme hastigheden, når du afspiller en video på youtube. Du kan fx se videoer med dobbelt hastighed på youtube, så du kommer hurtigere igennem videoerne.

Jeg følger følgende youtube kanaler i min hverdag:

Tai Lopez – https://www.youtube.com/user/tailopezofficial

Evan Carmichael – https://www.youtube.com/user/ModelingTheMasters

Gary Vaynerchuk – https://www.youtube.com/user/GaryVaynerchuk

Simple Programmer – https://www.youtube.com/user/jsonmez

Grant Cardone – https://www.youtube.com/user/GrantCardone

Brian Tracy – https://www.youtube.com/user/BrianTracySpeaker

Endless Motivation – https://www.youtube.com/channel/UCrN_1mgstQT5Mt_AYSJ3veg

Cliff Ennico – https://www.youtube.com/channel/UCahNH8FgCHT0fFt0cONZj0A

Jaret Crossman – https://www.youtube.com/user/MuscleProdigyTV

Podcast

Podcast og lydbøger er også gode måder at blive klogere på. Du kan fx lytte til dem, når du kører i bil til og fra arbejde – eller når du går/løber dig en tur.

Seminarer

Seminarer både online og offline er også gode måde at blive klogere på. Jeg har set en del af Tai Lopez online seminarer på det seneste, og det er helt vildt så meget jeg lært.

Bøger

Bøger er gymnastik for hjernen. Læs en masse selvbiografier og bøger som går i dybden med det, som du arbejder med til dagligt.

Jeg har lavet en liste med gode iværksætter bøger, som du bør læse.

Bøger er generelt en god investering, da de gør dig klogere. Et godt råd kan måske betyde at du tjener flere tusinde ekstra de kommende måneder og år.

Hver gang jeg har købt en bog, har jeg altid fået pengene mange gange igen, da bogen har lært mig noget nyt, som jeg så kan bruge i mit liv.

Kurser

Der findes mange gode kurser online, som du kan følge helt gratis. Udacity, Khan Academy, Codecademy, Mit OpenCourseWare har fx mange gode online kurser, som du kan starte med at følge i dag. Jeg kan rigtig godt lide Udacity. Jeg har fx fulgt deres Artificial Intelligence for Robotics i forbindelse med mit robotteknologi selvstudie.

Jeg har lavet et start egen virksomhed mini kursus, som du også er velkommen til at kigge nærmere på.


Skriv et svar