Hvordan jeg lavede min egen gadget hjemmeside

Gadgetoversigt.dk er et af mine hjemmeside projekter. Det er en gadget hjemmeside, som samler gadgets på tværs af danske webshops. Målet med hjemmesiden er at gøre det nemmere at finde sjove gadgets på internettet.

Jeg vil i dette blog indlæg kort gennemgå, hvordan jeg har lavet gadgetoversigt.dk.

WordPress

Gadgetoversigt.dk er en wordpress hjemmeside. Wordpress er et brugervenligt content management system, som nemt kan bruges uden at du skal programmere en helt masse. Du kan installere wordpress med 1 klik på de fleste webhoteller, og så er du i gang. Alt du sådan set skal bruge i dag for at få en hjemmeside op at køre, er et webhotel og et domæne.

Avada WordPress Tema

Jeg har brugt wordpress temaet avada på gadgetoversigt.dk. Avada er et af de mest populære wordpress temaer i verden pt. Det indeholder rigtig mange smarte features, som du kan bruge når du laver hjemmesiden.

WordPress Plugins

Her er en oversigt med nogle af de plugins, som jeg har brugt på gadgetoversigt.dk.

Akismet

Dette plugin beskytter din wordpress hjemmeside mod diverse former for spam. Kommentar spam osv.

Contact Form 7

Contact Form 7 er rigtig godt, hvis du gerne vil opsætte en kontakt side med kontaktformular.

Edit Author Slug

Dette plugin ændrer din admin-bruger profil url, så de besøgende på hjemmeside ikke kan finde frem til dit brugernavn til login på hjemmesiden. Så er der mindre chance for at din wordpress hjemmeside bliver hacket.

Fusion Core

Fusion core er en kraftfuldt plugin, som Avada temaet bruger. Fusin Core indeholder alle mulige forskellige koder, som du kan bruge til at bygge din wordpress hjemmeside med. Du kan nemt selv tilpasse koderne med lidt programmering i fusion core plugin’et.

Jeg har fx tilføjet no-follow tags til bestemte koder i fusion core, da jeg bruger det i forbindelse med affliliate marketing. Jeg har skrevet et andet blog indlæg om hvordan du skifter h2 til h1 tags i Avada.

LayerSlider WP and Revolution Slider

Disse to plugins kommer med Avada, og de gør det muligt at lave flotte sliders.

Table of Contents Plus

Dette plugin laver en flot indholdsfortegnelse til dine blog indlæg. Det gør det nemmere for læseren at navigere rundt, hvis du fx har skrevet et længere blog indlæg.

W3 Total Cache

Er et rigtig godt plugin til hastighedsoptimering af wordpress. Det er ikke det nemmeste at gå i gang med, men der findes mange guides på internettet, som hjælper dig godt i gang med W3 Total Cache.

WooCommerce

Jeg bruger WooCommerce plugin’et til at håndtere alle produkterne på hjemmesiden. WooCommerce bruges normalt til webshops, men det også godt bruges til affiliate hjemmesider.

WordPress SEO

Et af de bedste plugins til søgemaskineoptimering af wordpress. Det er også lavet mange gode guides, som hjælper dig i gang med dette plugin.

Billeder på min wordpress blog

Jeg bruger produktbillederne fra diverse webshops, som jeg laver affiliate markedsføring for. Spørg altid om lov først om du må bruge deres billeder.

3 tips til at få mere succes med din wordpress blog

Her er der 3 tips, som hjælper dig med at få mere succes med din wordpress blog.

Skriv en masse indhold

Jeg har en masse produkter på min gadget hjemmeside, og her går jeg efter at skrive mindst 300 ord til hvert produkt. Jeg har også skrevet gadget guides på over 2000 ord.

Indhold hjælper brugeren med at blive klogere på produktet. Indhold hjælper dig også med få bedre placeringer på google.

Brug de sociale medier

Jeg har lavet sådan at man kan dele indholdet på gadgetoversigt.dk på de sociale medier. Her kan du godt være heldig at nå ud til mange personer.

Lav en masse søgemaskineoptimering

Det er også godt at sætte sig ind i søgemaskineoptimering, hvis du gerne vil have mere succes med din blog.


Skriv et svar