Mine hjemmeside projekter

Haandboldnationen.dk er mit første hjemmeside projekt, som jeg startede i August 2012. Grunden til at jeg begyndte at lave hjemmesiden, var at jeg følte at der manglede en god håndbold blog på internettet. Der er en masse håndbold nyhedssites , men ikke rigtig nogle hjemmesider der hjælper håndboldspillere med at blive bedre til håndbold.

Jeg har spillet håndbold siden jeg var helt lille, og efter alle disse år er jeg blevet ret god til det. Jeg deler så mine håndbold erfaringer på haandboldnationen.dk, som andre håndboldspillere så kan gå ind og læse mere om.

Jeg har for eksempel skrevet en masse om håndboldtræning , håndbold styrketræning, ernæring og alle sådan nogle ting, som hjælper håndboldspillere med at blive bedre til håndbold . Jeg har også skrevet en masse om håndboldudstyr fx hvilke håndboldsko man bør vælge osv. Her har jeg et tæt samarbejde med hshop.dk, som er en af de største håndbold webshops i Danmark.

Blivstor.dk var min anden hjemmeside, som jeg startede tilbage i Februar 2013. Det er en hjemmeside om bodybuilding, hvor jeg skriver om ernæring, vægtudstyr , vægttræning, vægtløftersko osv. Jeg har en stor passion for fitness især styrketræning, og det er grunden til jeg startede med at lave hjemmesiden. Det var min første rigtige affiliate hjemmeside. Jeg kan godt lide at bygge online penge maskiner(passiv indkomst), og det er noget jeg bruger rigtig meget tid på i min hverdag.

Gadgetoversigt.dk var mit tredje hjemmeside, som jeg startede November 2014. Det er en hjemmeside, der indsamler oplysninger om gadgets fra en masse forskellige webshops , så forbrugeren kan få et bedre overblik over gadgets på nettet. Min store fokus er fremtidens gadgets. Droner, smartwatches osv. Jeg har for eksempel skrevet en længere guide om dronepilot uddannelser, som kan hjælpe de fremtidige drone entusiaster.

Prissamleren.dk er et nyt hjemmeside projekt, som jeg har startet. Det er en prissammenligning hjemmeside, der sammenligner mobilabonnementer, mobilt bredbånd, bredbånd, tv og streaming. Hovedfokus på prissamleren er at hjælpe kunderne med en masse gode tekster og videoer. Der er mange pris sammenligning hjemmesider på internettet, men de fleste af disse viser kun produkterne, og hjælper ikke kunderne med deres specifikke problemer.

Vinoli.dk er en webshop, som jeg er en del af. Her sælger vi vin på abonnement, som er et nyt koncept i vinbranchen.


Skriv et svar