Ny samarbejdsaftale mellem TB Coding og Vinoli

Jeg har i TB Coding lige indgået en ny samarbejdsaftale med Vinoli, som sælger vin på abonnement. Den nye samarbejdsaftale går ud på, at jeg i fremtiden skal hjælpe Vinoli som webmaster. Her skal jeg hjælpe vinoli med alle de tekniske opgaver på deres wordpress hjemmeside samt søgemaskineoptimering.

Jeg har tidligere hjulpet vinoli med små wordpress opgaver. Samarbejdet har så udviklet sig over tid, og vi har nu lavet en ny samarbejdsaftale.

Vinoli er gode til salg

Ejerne af Vinoli er rigtig gode sælgere, men de har ikke så meget erfaring med wordpress og søgemaskineoptimering. Disse opgaver har de så outsourcet til TB Coding, så de fortsat kan vækste Vinoli gennem godt salgsarbejde.

Jeg har arbejdet med wordpress og søgemaskineoptimering i flere år, og jeg kunne tydeligt se et par punkter, hvor deres hjemmeside kunne optimeres. Jeg er nu i fuld gang med at gøre vinoli.dk endnu bedre.

Hvad laver Vinoli helt præcist?

Vinoli.dk sælger vinabonnementer, hvor du får tilsendt en VINBOX i starten af hver måned mod betaling. Vinen i VINBOXEN varierer hver måned, så deres kunder hele tiden får prøvet ny vin fra forskellige steder i verden. Vinen i VINBOXEN er af høj kvalitet. Der medfølger sådan en vin guide, hvor vinen er beskrevet.

Jeg synes det er et super spændende koncept med mange muligheder. Der er fx rigtig mange salgsmuligheder med vin, da vin tit bliver givet som gave. Fødselsdagsgaver, julegave, fars dags gave, mors dags gave, bryllupsgave, jubilæumsgave osv.

Der er også rigtig mange danskere, som godt kan lide vin. Her slipper de fx for at skulle stå og vælge vin nede i supermarkedet, da VINBOXEN bliver tilsendt hver måned.

Abonnementsbaseret forretninger

Det nye samarbejder hjælper mig også med at blive klogere på de her abonnementsbaseret forretninger. Barbargrej og underbukser på abonnement er fx vældig populært blandt mænd. I fitness branchen er der også flere firmaer, som tilbyder fitness mad på abonnement.

Abonnementsbaseret forretning kan også nemt skaleres ud på andre markeder, da konceptet altid er det samme bare på et andet marked.

Hvis du overvejer at starte en forretning i dag, er det værd at kigge nærmere på en abonnementsbaseret forretning.


Skriv et svar