Ny webshop – Sørensen Biobrændsel

Så blev WordPress WooCommerce webshoppen Sørensen-biobrændsel.dk klar til lancering. Det er større WooCommerce webshop projekt, som jeg har brugt en del timer på de seneste par måneder.

Sørensen Biobrændsel

Der bliver solgt biobrændsel på den nye webshop Sørensen-biobrændsel.dk – det er både træpiller i løsvægt og træpiller på paller. Sørensen Biobrændsel sælger også sand, grus og granit, som kan bestilles via hjemmesiden. Der er bygget udlejningsfunktionalitet på webshoppen, så Sørensen Biobrændsel kan udleje deres maskiner/udstyr til deres kunder.

Sørensen-biobrændsel.dk ejes af Sørensen Transport og Handel, som er en større transportvirksomhed fra Terndrup. De har en stor vognpark, hvor de tilbyder at løse alt indenfor transport, og derudover har de solgt biobrændsel i rigtig mange år. Her skal den nye webshop hjælpe virksomheden i de kommende år med at sælge mere biobrændsel online.

Salg af træpiller, træbriketter og alternativ biobrændsel

Biobrændsel produkterne på sørensen-biobrændsel.dk er opdelt i løsvarer og pallevarer. Løsvarer er alle de varer, som bliver solgt pr tons. Pallevarer er alle de varer, som er pakket i poser, og som sælges pr palle.

Sørensen Biobrændsel har et smalt sortiment af biobrændsel produkter af høj kvalitet, så kunden nemt kan finde frem til god biobrændsel.

Biobrændsel Løsvarer

Løsvarer sælges pr tons, og her kan kunden selv vælge hvor mange tons han/hun ønsker at bestiller af de forskellige typer biobrændsel i løs vægt hos Sørensen Biobrændsel. Der er bygget en valgmulighed med leveringsform på løsvarer, hvor kunden selv kan vælge leveringsform – tippet eller blæst ind. Tippet betyder tippet fra lastbil og blæst ind er hvor en blæsebil blæser løsvarerne ind.

Der er bygget dynamiske priser på løsvarer, som gør at priserne varierer alt efter hvor mange tons man bestiller. Kunden kan fx spare nogle penge pr tons, hvis de vælger at bestille mange tons løsvarer.

Løsvarer Biobrændsel

Biobrændsel pallevarer

Pallevarer bestilles som et normalt webshop produkt, hvor kunden selv vælger – hvor mange paller han/hun ønsker at købe. Sørensen Biobrændsel har fx de populære V-lux træpiller i både 6mm og 8mm, som kan købes på paller af 975 kg i alt.

Biobrændsel Pallevarer

Dækningsområde feature

Der er bygget en smart dækningsområde feature på Sørensen-biobrændsel.dk, hvor kunden kan se hvilket område Sørensen Biobrændsel leverer i. Det giver et godt overblik til kunden, i stedet for de her tabeller med postnummer, som mange andre webshops bruger til at vise dækningsområde/leveringsområde.

Dækningsområde Biobrændsel


Skriv et svar