Online kurser for dataloger og datamatikere

Her er 3 gode online kurser for personer, som studerer computer science. Du kan fx bruge online kurserne som et supplement til din videregående uddannelse.

Hvis du ikke følger en videregående uddannelse, kan du med fordel gå i dybden med disse kurser, så du får opbygget et godt fundament. Det vil hjælpe dig meget, hvis du vil ind i it-branchen.

Jeg har gennemgang af andre gode måder at blive klogere på, som du også lige kan læse igennem. Hvis du er på jagt efter it-bøger, har jeg lavet en liste med de bøger som bliver brugt på datamatiker uddannelsen.

Introduction to Computer Science I – Harvard OepnCourseWare

Dette kursus går i dybden med det helt grundlæggende indenfor Computer Science. Et godt sted at starte hvis du vil lærer mere om Computer Science. Læreren er utrolig dygtig og sjov. Det bliver ikke meget bedre end det her.

Introduction to Algorithms – MIT 6.006

En god forståelse af algoritmer er en stor hjælp, hvis du gerne vil arbejde som programmør. Dette kursus går i dybden med mange af de algoritmer, som du lærer på datamatiker uddannelsen eller datalog uddannelsen.

Der bliver brugt meget matematik i kurset, så det er en fordel hvis du har haft Matematik A(gymnasie) eller højere.

Artificial Intelligence for Robotics – Programming a Robotic Car

Selvkørende biler er en af de største trends i verden lige for tiden. Så hvorfor ikke få noget mere viden om selvkørende biler i dag.

Følg dette kursus Artificial Intelligence for Robotics – Programming a Robotic Car undervist af Sebastian Thrun. Han har været med til at udvikle Google’s selvkørende bil.

Hvis du kender andre gode Computer Science kurser, er du velkommen til at dele dem i kommentarfeltet.


Skriv et svar