Stacking Trends

Stacking trends er en powerfuld teknik, som du kan bruge til at lave gode forretningsideer. Alt du skal gøre er at brainstorme alle de trends, som der er i øjeblikket. Du kan bruge Google Trends til at finde frem til trends.

Her er en liste med trends i 2015.

Apps, Email Marketing, Online uddannelse, Memes, Wearables, virale videoer, selfies, rejser, virtual reality, sociale netværk, selvudvikling, crossfit, nyheder, bøger, reality tv, sundhed og fitness, luksus, komedie, computerspil.

Mange af disse trends alene indeholder mange million og millard forretninger verden over.

Det næste du skal gøre er at kombinere disse trends baseret på en ide. Et eksempel kan være en app med fitness og sundhed memes eller et virtual reality komedie spil. Undgå at kombinere alt for mange trends. Jeg kan godt lide at kombinere max 3 trends.

  1. Lav en stor liste med trends
  2. Kombiner disse trends
  3. Arbejd på den nye ide

Det er først for nyligt at jeg har lært denne teknik, og den har allerde hjulpet mig meget. Jeg kom fx på en ny ide hforum.dk – et socialt netværk for håndboldspillere. Håndbold er en populær sport i Danmark, men der er ikke noget socialt netværk i Danmark, hvor håndboldspillere kan mødes. Dette er blot et eksempel på hvordan stacking trends har hjulpet mig.

Prøv denne teknik næste gang du skal finde på nye ideer. Du kan være du finder på den næste million – millard forretning.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til din ide. Jeg kan hurtigt lave dig en flot hjemmeside. Hvis du vil starte en forretning i Danmark er du også velkommen til at kontakte mig.

Skriv lige i kommentarfeltet hvordan du har brugt stacking trends teknikken.


Skriv et svar