TB Coding er nu en realitet

Jeg har startet mit første firma, og jeg er super spændt. Jeg har startet en enkeltmandsvirksomhed, som hedder TB Coding.

TB Coding er et webbureau, som primært laver wordpress hjemmesider og wordpress webshops. Jeg hjælper samtidig kunderne med SEO, da det er noget jeg har arbejdet en del med de seneste år på egne hjemmesider.

Jeg har allerde en del affiliate hjemmesider i forvejen, og jeg er så småt begyndt at lave hjemmesider og webshops for kunder. Det kunne ikke passe bedre at starte firmaet her i August 2015.

Her er min plan for mine egne hjemmesider de næste par månender.

Min plan for haandboldnationen.dk er at tilføje en forum sektion på hjemmesiden. Haandboldnationen.dk har også brug for et pænere design, så jeg kan øge min affiliate konverteringsrate. Min plan for blivstor.dk er at skrive en masse indhold + lave linkbuilding. Min plan for laansamleren.dk er bygge hjemmesiden fra bunden og få integreret noget prissammenlignings API. Jeg kunne også godt tænke mig at få lavet noget nyhedsbrev til mine hjemmesider. Det er område som jeg tror virkelig kan løfte min affiliate forretning.

Min plan for TB Coding er at få lavet en flot dansk hjemmeside samtidig med at jeg laver en masse arbejde for diverse kunder. Jeg har meget at lære, så jeg skal bare give den gas.

På længere sigt vil jeg gerne starte en forretning i robot branchen. Det er en branche, som jeg ser store muligheder i.


Skriv et svar