TB Coding har 1 års fødselsdag

Jeg har nu arbejdet 1 år med freelance programmering i min egen enkeltmandsvirksomhed TB Coding. Det har været et lærerigt år med fuld fart på.

Egen virksomhed under uddannelse

Jeg startede TB Coding d. 17. August 2015 lige før starten af mit 5 semester på datamatiker uddannelsen. Der var en praktikperiode på ca. 2 måneder i starten af 5 semester på datamatiker uddannelsen, og her kom jeg i praktik i min egen virksomhed TB Coding.

Det var 2 gode måneder, hvor jeg fik startet TB Coding op med diverse wordpress opgaver for kunder, og så fik jeg lavet hjemmeside til mit eget firma TB Coding. Der blev også arbejdet en del på egne hjemmesider i praktikperioden.

Praktikperioden gav mig også nogle helt nye udfordringer som leder, da jeg havde en datamatiker studerende i praktik. Der gav mig en masse opgaver med planlægning, oplæring, uddelegering af opgaver osv.

Efter praktikperioden arbejdede jeg videre i TB Coding, hvor jeg samtidig lavede mit afgangsprojekt på datamatiker uddannelsen.

Fuldtid i egen virksomhed efter uddannelse

Efter datamatiker uddannelsen (slut januar) valgte jeg at gå fuldtid i min egen virksomhed TB Coding. Det passede mig ganske fint, da TB Coding ca. havde været i gang i 6 måneder der. Jeg havde en fornuftig indtjening fra egne hjemmeside projekter, og et par kundeprojekter at arbejde på. Jeg kunne lige klare mig uden SU.

Her stod jeg så – 22 år gammel, færdiguddannet og så fuldtid i egen virksomhed. De første 2-3 måneder gik wordpress opgaver for kunder, og en masse arbejde på egne hjemmesider. De første 2-3 måneder blev også brugt på at finde en rytme/flow i livet som selvstændig. Det er lidt af en omvæltning efter så mange år på skolebænken.

Der er så kommet en del nye kunder ind her de seneste 3 måneder, og jeg har derfor brugt det meste af tiden på at lave programmeringsopgaver, wordpress hjemmesider, WooCommerce webshops og seo-arbejde for kunder.

Jeg har fået tilkoblet et par skribenter til TB Coding, så jeg ikke skal bruge så meget tid på at skrive tekster mere til mine egne hjemmesider.

1 års fødselsdagsfest i TB Coding

Fødselsdagsfesten blev fejret med grey goose vodka, rødvin og Moët & Chandon champagne fra vinoli.dk på TB Codings kontor med venner og familie. Vi tager en Dom Perignon Champagne næste år!

grey goose vodka og Moët & Chandon


Skriv et svar