Den perfekte vingave

Vi har i den seneste tid arbejdet på et helt nyt tiltag hos vinoli.dk, som hedder vingaver. Her kan du købe vores populære vinboxen vinabonnement som gave. Vingaven indeholder 3 stk vin + vinguide med beskrivelse og tilbud på vinene. Gaven bliver leveret i starten af hver måned til modtageren i x antal måneder.

Vi har i første omgang udviklet vingaver ud fra flere forskellige præferencer: Verden rundt med Vinoli vingave, Italiensk vingave, Spansk vingave, Hvidvin vingave og blandet vingave. Alle vingaver indeholder 3 flasker vin, og de henvender sig til specifikke målgrupper.

Send Vingave fra VinoliVingaver med gode vine hver måned

Gave med vin til ham eller hende

Vingaver er oplagt at give i gave til mand eller kvinder som elsker god vin. Vi har som et bredt udvalg og stærkt samarbejde med Danmark bedste leverandører af vin, som gør at der er noget til enhver smag

Vingaverne fra Vinoli.dk er pakket ind i en pakke med håndtag, som nemt kan pakkes ind i gavepapir, hvis du fx har planer om at give den i gave. Vinen i vingaven er pakket ind i rum, så vinen ikke går i stykket i forbindelse med levering.

Vores vingaver går godt sammen med chokolade, nødder, frugt og hvad med ellers plejer at putte i en gavekurv med vin.

Prøv ny vin

Vingaver er også en god måde for modtageren at prøve ny god vin på. Vi går rigtig meget op i udvælgelsen af vinen, så vores kunder får den bedste oplevelse med vin. Vores fokus er ikke selve indpakningen, som så mange andre vinforhandlere går op i. Vores gaver er vin af høj kvalitet – ikke dårlig vin i flot indpakning.

Læs mere om Vinoli og vin på abonnement i dette blogindlæg.


Skriv et svar