Vinoli – Vin på abonnement

Det kan for mange være ret uoverskueligt, at skulle navigere imellem det brede udvalg af forskellige vine uden den helt store ekspertise indenfor området. Dette har Vinoli fundet en løsning på!

Vinoli

Kvalitetsvin lige til døren

Måden at handle vin på har været den samme i mange år, og er aldrig blevet særlig moderniseret. Vinoli har derfor gjort dette mere gennemskueligt for vinelskere. I samarbejde med en leverandør, med mere end 45 års erfaring, og en unik viden indenfor vin, har du som forbruger, mulighed for at få leveret kvalitetsvin lige til døren én gang om måneden.

Hos Vinoli er det altså muligt at få leveret kvalitetsvin lige til døren efter dine egne præferencer. Ved bestilling af din VINBOX har du mulighed for selv at strukturere dit abonnement. Du har blandt andet mulighed for selv at vælge, om du udelukkende vil have spansk eller italiensk vin, eller om du vil verden rundt med Vinoli. Ligeledes kan du selv vælge perioden for dit abonnement, altså om du vil have leveret vin i en enkelt måned eller 3-6 måneder. Når du har udvalgt din helt egen VINBOX, begynder vi at udvælge dine vine, hvilket vi gør i samarbejde med vores leverandør. Yderligere bliver dine udvalgte vine kvalitetstestet af vores eksterne anmeldere. Det sidste led i processen er leveringen til dig. VINBOXEN bliver leveret hver måned, hvor der løbende vil være udskiftning af vine, så du med et abonnement hos Vinoli formår at opleve verden med vin. Hertil medfølger altid en vores VINGUIDE, hvori vores leverandør og to eksterne anmeldere beskriver hver enkelt vin og ikke mindst den unikke smagsoplevelse.

Et af de nyere tiltag, som Vinoli har tilføjet, er vingaver. Vi har alle på et eller andet tidspunkt stået i en situation, hvor vi mangler en gave til en speciel anledning. Her har Vinolis eksperter testet og sammensat nogle vine, der sammen passer til enhver anledning. Jeg har skrevet et blogindlæg her på bloggem om gaver med vin fra Vinoli.dk, hvis du vil læse mere om dette.

Vinoli vinboxen

Fremtidens forbrugertrend

I resten af verden er køb af dagligvarer på internettet blevet mere og mere populært, og er også blevet en populær forbrugertrend i Danmark. Ligeledes er handel af vin også blevet meget populært, hvor flere virksomheder står klar med hver deres koncept. Hos Vinoli er konceptet blevet mere populært, end vi turde håbe på, og vores kunder viser med glæde deres tilfredshed!

Kundernes tilfredshed

Med en levetid på knap halvandet år og mere end 1.000 tilfredse kunder, er konceptet med kvalitetsvin lige til døren ved at blive hverdag for mange. Dette afspejler sig også på vores mange kundeanmeldelser:

”Det er super nemt med VINBOXEN. Man får det lige til døren. Og man kommer til at afprøve nogen nye vine. I stedet for at man kører i de samme hele tiden. Det er smart med en beskrivelse af vinene og at der er en side med det der er på tilbud. Så kan man jo altid blive fristet..” Susan Thomsen

”Det har været spændende at modtage vinboxen. Den spanske var en positiv overraskelse, og den havde jeg ikke prøvet uden vinboxen, så allerede første kasse var en positiv oplevelse. Jeg glæder mig til næste box. Skide godt initiativ!” Mads Rishøj

Vinboxen VinoliVinboxen Oktober


Skriv et svar